Kära dagbok.
I går var jag ärlig och öppen mott min mamma och erkände att jag har problem som jag inte själv klarar av att hantera. Är inte riktigt där än att säga var det är öppet. 
Men kännde att jag till sist våga prata med mamma.
Men oj vad det sat långt inne för jag skämma så mycket över mitt problem och har inte velat eller vågat pratat med någon om det. Men ärlighet varar längst både mott dig själv och dina nära och kära .
Var super jobbigt många tårar kom och skuldkänslor höl på att äta upp mig. Paniken kom och gick hela kvällen. Men ändå på något viss tycker jag att jag kan andas lättare . För mamma vart inte arg på mig eller besviken dömde inte mig som jag hade trot
Har sovit lite lite bättre i natt. 
Så i dag kännde jag mig lite bättre i kroppen men mina tankar och känslor snurra mycket efter i går. När jag gick min lång promenad så snurra mycket i huvudet på mig.  Kommer att ta ett bra tag att släppa mina skulle känslor men jag får ta en dag i taget .
Mina promenader hjälper mig att orka att inte ge upp och kämpa vidare så bara kroppen orkar så blir det många promenader i sommar.
Värmen och solen hjälper mycket också 🌞
Med denna text vill jag förmedla att var öppen och ärlig mot dina nära och kära om du har några problem. Det hjälper så mycket mer än att bära om krig på skulld känslor och att försöka fixa allt själv. Dom dömmer dig inte lika hårt som du själv tror. Du dömmer dig själv mest .
Du kan andas lättare och be om hjälp när du behöver det.
 
Bra att vara stark men bra att kunna ta hjälp också.
Ni som har det jobbigt på något viss vill jag sända en tanke och min kärlek
Beroende, Dagbok, Hjälp, Känslor, Mående, Ohällsa, Problem, Tankar, Ångest,

Kommentera

Publiceras ej