Börja min dag på sjukhuset skulle ta prover som en uppföljning efter min sleeve operation. 
Men var jäkligt irriterad på dom som jobba i dag man måste sitta i minst 15 min efter man kommit ditt och det är väll ok. Men jag som är svårstuken och lite rädd är det extremt jobbigt att behöva vänta bara den tiden. Och i dag fick jag sitta 1 timme !!! En jäkla timme! 😡
Och när jag väll fick komma in då lyssnade hon inte på mig som skulle ta prov på mig. Jag brukar få ta fjärilen men enligt henne gick inte det men jag så det har jag ju gjort för lyssna inte på mig. Tog den största nålen tänkte okej får väll ta det kom i håg att anndas då säger käringen inte till när hon sticker ! 😡 tog 6 rör ont ont säger jag bara gick där i från arg och ledsen.
Nu när jag tog bort plåstret då är jag blå som jag misstänkte! Less på folk som inte kan ha lite förståelse och vill hjälpa en.
 
Kom äntligen hemma och fik ära frukost behövde vara fastande inför proverna.
Vart tonfiskröra och lite ost kaffe så gott 😊
 
 
Sedan vart det en kopp kaffe till och det det okända. 
 
Mycket bra serie ! 
Jag Tror ju på änglar och andra sidan. 
Och jag kan även känna och i blad se saker andra inte kan se. Brukar inte prata hökt om det men jag kämms inte längre för det eller känner mig konstig.
När jag var yngre så trodde jag att jag var galen! Konstig och knäpp. Men har träffat folk som är kunnig inom det övernaturliga och dom har också sagt det. Och har upplevt många saker så är nu överbevisad. 
Men vi har det i släkten 😊 mormor kunde se mycket hon också och hennes mamma kunde spå. 
Men nog om det 😊
 
Jag och dott gick och la oss en stund var så trött men kunde inte sova smärtan i mitt höger knä är olidlig just nu. 
Så vart en beck film i stället.
 
Gick in till syster en stund sen gosa och busa lite med Jackson. Min minsta syskonson. 
 
Ringde upp min handläggare på försäkringskassan och fick tag i henne äntligen. 
Hon förklara bra om hur dom har tänkt med hur dom skall hjälpa mig på bästa viss. Dom vill att jag skall ut och prova och se vad min kropp orkar men att det inte räknas som en arbetsträning för då skulle ams vara på mig och skulle behöva gå ut mist 10 tim i veckan och det trodde inte min läkare att jag skulle klara och jag håller med honom. Tycker att dom har förstår mig att jag vill ut men att jag vill ta det sakta så jag hinner med så att det inte går för fort att jag kanske inte orkar och måste börja om på noll igen.  Så skall till Erikshjälpen nästa vecka och prata med dom och se om jag kan få komma ditt.
Så känner mig lite lugnare i kroppen nu.
 
 
 laggade middag sen blev köttfärssås med wokgrönsaker och extra majs. Gjorde mycket så jag har i matlådor också. 
 
Nu mätt och belåten disken bort plockad och kaffe på g blir beck film i kväll också 😊
 
Hoppas ni har haft en bra dag kram på er
2018, Angel, Arg, Balans, Beck, Blodprov, Detokända, Familj, Film, Försäkringskassan, Hälsa, Life, Livet, Läkaren, Movie, Sjukvård, Sleeve, Syskonbarn, Tankar,

Kommentera

Publiceras ej