Det har varit en riktig jobbig dag. 
Har så många tankar om hur mitt liv kommer bli.
Inväntar att få höra från försäkringskassan om jag kommer få möjlighet att få komma ut på någon arbets praktik.  Dom hade mötte om mig i går. Har ju varit sjukskriven i 5 år. 
Så hoppas på att få gå ut på 25% i början. Men då gör det mig jätte roroligt hur det blir med pengar. Vist skall söka sjukskrivning på 75 % så måste ju få ut samma som jag har i dag tycker jag men att inte veta gör mig så ångest fylld att jag mår riktigt dåligt. 
Min största önska är att få praktik i minst 1 år så jag kan försöka släppa den oron och försöka jobba på att bli bättre med min hälsa och få mer social umgänge. 
Och självklart få bättre ekonomi. 
 
Jag vett att jag säker utsätter mig för mycket mer oro än vad jag behöver men jag kan inte släppa det just nu vill nästan gråta hela tiden eller spy av min oro. Och ju mer oro jag har ju mer ont får jag och sömnen funkar inte alls sover inte på nätterna men somnar någon timme i soffan på dagen och det känns inte alls bra. 
 
Om jag inte har hört något senast på fredag så måste jag ringa dom och kolla hur det går. För jag måste förnya mitt läkarintyg senast onsdag nästa vecka. 
 
Jag tror på änglar och är med i andliga grupper på Facebook  och där har jag ställt lite frågor och svarat på kort som man kan få budskap av. Och det jag har fått nu på senaste tiden så här budskapen stämt in på det jag oroar mig för och enligt änglarna så skall allt ordna sig hoppas verkligen att det stämmer . 
För jag vett inte vad jag skall ta mig till om jag inte får pengar så jag kan betala min räkningar. 
 
Vart ett långt inlägg i dag hoppas det inte var för konstigt så ni förstår hur jag känner och tänker.
#2018, #angel, #fight, #framtid, #hälsa, #life, #livet, #nerver, #oro, #tankar, #ängel,

1 kommentarer

Marianne Andersson

09 Jan 2018 20:09

Det kommer att gå jättebra gör dig ❤ det känner jag på mig. Oroa dig inte🌺 kramar 🌼

Svar: Tack snälla ❤ jag hoppas verkligen du har rätt. Är så rädd
Sara

Kommentera

Publiceras ej