I morse ringde klockan alldeles för tidigt 7.30 efter 4 timmars sömn. 
 
Men var bara att kliva upp och ut med flickorna. Sedan ge dom mat ge katterna mat hjälpa mamma med lite frukost sedan stoppa i mig själv lite frukost. 
Sedan i väg på praktik Erikshjälpen second.
Börja med att titta runt lite på vad som fans att göra sedan en kopp kaffe 😊 
Sedan hjälptes jag och en annan åt att packa upp kläder som dom här fått kolla igenom dom om dom var hela och rena vissa säljer dom i butiken vissa ger dom bort till Lettland. Tycker det var riktigt roligt. Klara av 1.45 tim sedan var jag tvungen att sluta mina händer ville inte vara med mera och ryggen värkte så mycket. Men jag var super nöjd med mig själv att jag kom ditt fast jag inte var pigg och att jag orka mer än 1 timme. 
Så blev en promenad hem och ut med flickorna sedan lite lunch.  Sen somnade jag och flickorna 1 tim var verkligen behövlig.  Men kände mig ännu mer dålig efter det hes ont i bröstkorgen hostar lite och lite feber men det var bara att bita i hopp ut med hundarna och sedan skulle jag och syrran skulle i vägg och veckoinhandla mat. Men gick valigt fort så var skönt.
Så packa upp och försöka äta lite vart te och smörgås bara inte direkt hungrig. Sedan tittat på tv resten av kvällen. Nyss varit ute sista promenaden med flickorna så nu snart blir det sängen och hoppas känna mig bättre i kroppen i morgon. 
Natt natt 
 
Dagens träning promenader med hundarna.
 
2018, Balans, Fibro, Fight, Fitbit, Glad, Hundar, Nöjd, Praktikplats, Promenad, Promenader, Träning, Vikt, Viktminsking,

Kommentera

Publiceras ej