Vilken natt! Inte sovit ett dugg i natt. Fick åka med mamma till akuten vid 2 tiden hon hade jobbigt att andas hjärtat gjorde ont och känndes konstigt i hennes bröst. Vissa sig att hon har hjärtflimer 😢 var så rädd eftersom vi har hjärtfel i släkten men nu när hon fick komma upp på hjärtavdelingen så måde hon mycket bättre och fått lite färg i ansiktet igen.
Så vid 6.30 kom syster och hämta mig från sjukhuset. Så åkte hem och åt lite sedan försöka sova lite men var svårt att sova. 

Jag och syster åkte upp till sjukhuset vad 14.00 tiden vi trodde mamma skulle bli var minst ett dygn men det behövde hon inte. Hon hade fåt gjort röntgen och vissa som tur nog ingen blodpropp i lungan som dom var rädd för. 

Hon fick i vägg och göra en elstött på hjärtat då hoppas hennes hjärta rätt så det slog som det skulle. Läkaren var pocetiv till att det bara behövdes en stött och inte flera. Hon skall tillbaka om ca 2 v då blir det ultraljud på hjärtat. Så nu skall hon ta det lungt. 

Är glad att ha henne hemma men är så orolig och rädd fortfarande att hon skall få tillbaka det. Så vill inte lämna henne ensam fast hon säger att hon mår bra det enda hon är nu är trött säger hon. Så nu skall vi försöka komma på hur vi skall leva med deta utan att låta ångest och oron ta över.

Krama era mammor extra! 

 
#hjärta, Akutvård, Familj, Kämpa, Kärlek, Mamma, Oro, Sjukvård,
 
Hittat tillbaka till lugnet av att läsa böcker. 
Just nu är det serien after av Anna Todd 
Läst den tre gånger redan men den är så bra och berör mig på något viss som gör mig lung och jag kan försvinna in i bokens värld en stund 😊 
Så i dag har jag gott med hundarna på promenader en lång tre kortare och sedan bara myst med kaffe och bok 😊
Bra lördag tycker jag. 
Hoppas ni har haft en mysig lördag 
After, Bok, Böcker, Helg, Hundar, Hundpromenad, Lungdag, Lördag, Mys,
Har orkat att gå en långpromenad med hundarna i solen i dag. 
Hundarna fick springa med lång koppel på 4.5 m dom njöt 😊
Tyvärr tyckte inte mina lungor om det riktigt hostan blev värre.  Så får gå sakta framåt .
Men hoppas verkligen att jag blir helt frisk till nästa vecka .
 
Lung kväll med talang och film 
Dans film som jag älskar !
 
2018, Fibro, Film, Fitbit, Fredag, Hundpromenad, Hälsa, Promenad, Sjuk., Träning, Vikt, Viktminsking,