Vaknade typ 15 min innan min praktik skulle börja så det blev bara springa runt och klä på sig och gå ner till Erikshjälpen jag han precis som tur. 
Börja med att jag och en anställd byggde i hopp en bilbana riktigt roligt faktisk vi var inte så tekniska i början men som tur har jag ju 5 syskonbarn så vi fick i hopp den tillslut 😊 den var hel och fin så den kommer att säljas i affären.  
Sen gick jag upp och börja sortera kläder som skall skickas och några som skall säljas i affären. Tyckte jag han med ganska mycket på 1.5 tim hitta mycket fint som vi kan sälja alltid lika rolig att hitta det. 
Tyvärr ville inte min kropp mera än 1.5 tim blir så frustrerad över att inte orka mera. 
Just nu känns min fibromyalgi som mest i ryggen och armar och händer. I går tappa jag en skål med yoghurt på golvet bara för att händerna inte ville vara med och då blir jag så förbanand.
Så fick vila när jag kom hem. 
Sedan vart det en promenad med hundarna i det underbara vädret bara njuter så mycket av att se solen.
Sedan blev det laga middag i dag blev det köttfärs med bönor svamp rivna morötter och lite grädde kryddor och vatten. var mycket gott.  
Nu blir det biggesloser och te senare blir det en kort sväng med hundarna innan man skall försöka sova .
Är nervös inför mitt läkarbesök i morgon. Skall förnya mitt läkarintyg och prata om min ryggvärk. 
Önska mig lycka till 
Matbilder från i dag.
2018, Erikshjälpen, Fibro, Fibromylargi, Hundar, Hundpromenad, Mat, Middag, Mindag, Oro, Praktikplats, Promenad, Promenader, Sant, Sleeve, Smärta, Sol, Sälja, Tankar, Vikt, Viktminsking, Viktoperstion, Vår, Vårkänsla, Ångest,

Kommentera

Publiceras ej